Medlemmar

Cecilia Waxberg

Adress: Östanväg 110, 216 17 Limhamn

Hemsida: http://www.waxberg.se

E-post: cecilia@waxberg.se

Kontaktpersoner

Cecilia Waxberg

Om mig

Jag är en illustratör och grafisk designer baserad i Malmö, Sweden. Genom åren har jag arbetat med små och stora företag, organisationer och olika föreningar. Du finner mina illustrationer i reklam, redaktionellt innehåll, tidningar, på bokomslag, vykort, hemsidor, som ikoner och logotyper, som konst och målningar, tryck m.m. Jag älskar färg – Jag hoppas du gör det också!

Poshparty

Adress: Mellanhedsgatan 50, 217 23 Malmö

Telefon: 070-4820098

Hemsida: www.poshparty.se

E-post: cassandra@poshparty.se

Kontaktpersoner

Cassandra Hempel

Helium och ballongbågar med leverans!

Vi skapar vackra dekorationer till ditt event med ballonger i fokus! Med vår kreativitet och öga för detaljer samt design kan vi skapa något unikt just för dig!

Prinda Konsult HB

Adress: Geijersgatan 19

Telefon: 070-6813547

Hemsida: www.lenabonde.se

E-post: info@lenabonde.se

Kontaktpersoner

Lena Bonde

Välkommen till Lena Bonde!

Jag är PR konsult, rådgivare och utbildare inom kommunikation. Jag arbetar med säljdrivande kommunikation och PR. Företag inom livsmedelsbranschen är min specialitet, men även kunder inom inredning, färg, och förpackningar finns med på referenslistan. Mitt personliga arbetssätt börjar med en analys av kundens företag. Utifrån den tar jag fram strategiska riktlinjer för hur företagets budskap ska nå ut både externt och internt. Det är viktigt att arbeta efter en klar strategisk plan så att helhetssynen på företaget blir trovärdig och samstämmig.