Medlemmar

AB Tofra Färg

Adress: Gustavsgatan 34, 216 11 Limhamn

Telefon: 040-152900

Hemsida: www.tofra.se

E-post: tofra@telia.com

Kontaktpersoner

Pär Roslund

Tofra är färgaffären med gamla anor

Vi har i över 40 år legat på Gustavsgatan och har under många år haft egen färgtillverkning. Tofra grundades av Tore Fransson, därav namnet, men ägs och drivs numera av Pär Roslund med familj. Pär har hjälp av 5 medarbetare som välkomnar dig i butiken. Och som hjälper dig med alla möjliga och omöjliga frågor som du kan ha. Varmt välkommen in i butiken!

Casalo AB

Adress: Limhamnsgårdens Allé 21, 216 16 Limhamn

Telefon: 070-5160402

Hemsida: https://casalo.se/

E-post: cb@casalo.se

Kontaktpersoner

Charlotta Bülow

Gardiner, tavlor, belysning och textiltryck

Casalo bedriver agenturverksamhet, marknadsför egna kollektioner och tar fram produkter för inredningsprojekt. Casalo är sprunget ur ett gediget intresse för design och form.

Coop Limhamn

Adress: Övägen 3C, 216 47 Limhamn

Telefon: 076-1399356

Hemsida: http://www.coop.se

E-post: limhamn.bc@coop.se

Kontaktpersoner

Birgitta Perlman

Matbutik i Limhamns Sjöstad.

Edgy Veggie AB

Adress: Ringugnsgatan 10 216 16 Limhamn

Telefon: 070-8939701

Hemsida: www.edgyveggie.se

E-post: anders@edgyveggie.se

Kontaktpersoner

Anders Clarensius

Seitanbaserade alternativ till kött!

Edgy Veggie är ett Malmöbaserat start-up som producerar goda, hälsosamma och hållbara seitanbaserade alternativ till kött! Eddy Veggie är grundat av ett gäng glada och hungriga matentusiaster som har arbetat med livsmedel hela våra liv.

Eriks Limhamn AB

Adress: Linnégatan 34, 216 14 Limhamn

Telefon: 040-367272

Hemsida: www.erikslimhamn.se

E-post: jan@erikslimhamn.se

Kontaktpersoner

Jan-Erik Hansson

Eriks är en unik multibrandbutik med herr- och damkläder, skor och accessoarer

Butiken är sedan 1992 belägen mitt på vackra Limhamn. Service, personligt bemötande och kvalitet är våra ledord och våra inköpare handplockar allt i vårt fina sortiment. Vi fungerar alla som personal shoppers om du så önskar. Välkommen till oss på Linnégatan 34!

Ica Kvantum Malmborgs Limhamn

Adress: Linnégatan 48, 216 14 Limhamn

Hemsida: http://www.ica.se

E-post: christopher.malmborg@kvantum.ica.se

Kontaktpersoner

Christopher Malmborg

Konditori Katarina AB

Adress: Ringugnsgatan 6, 216 16 Limhamn

Telefon: 040-931459

Hemsida: www.konditorikatarina.se

E-post: info@konditorikatarina.se

Kontaktpersoner

Henry Lundgren

Konditori Katarina, när smaken får avgöra!

Vi vill erbjuda bakverk av högsta kvalité. Detta skall genomsyra allt i företaget. Råvaror, hantverk och färskhet är naturliga delar i detta tänkande men denna ambition skall också styra vårt val av emballage och presentationen av varorna i butiken. Även bakom kulisserna är det vår ambition att skapa ett högklassigt konditori där rutiner, maskiner, hantering och hantverk samverkar för att ge så bra produkter som möjligt. Allt för att vi skall kunna leva upp till era krav på oss och till vårt motto; Konditori Katarina, när smaken får avgöra!

Kvarn Kafferosteriet – Kafferosteriet i Limhamn AB

Adress: Ringugnsgatan 10, 216 16 Limhamn

Telefon: 0705-915987

Hemsida: www.kvarnkaffe.se

E-post: leo@ktv.se

Kontaktpersoner

Leo De Geer

Ett småskaligt familjeföretag med fokus på hållbarhet och ekologi!

Kafferosteriet i Limhamn är ett småskaligt familjeföretag som drivs av Leo De Geer och Veronika Lernesjö med fokus på hållbarhet och ekologi! Vi är specialiserade på de finaste och mest komplexa högkvalitativa kaffebönorna från Latinamerika. Allt kaffe är noga utvalt för sina speciella smakegenskaper och höga kvalité. Våra olika sorters kaffe är av de finaste handplockade arabicabönor. Det är också värt att berätta att vårt kaffe är köpt ”single origen” och är 1:a. sortering! 1:a sortering betyder här att kaffet är sorterat och består av de vid plockningen fullt mogna och största bären som växer i direkt sol och har därför mer smak. Singel origen betyder att kaffet inte är blandning  av olika kvaliteter eller från olika opreciserade ställen. Såklart är våra blandningar inte ”single origen”, men sammansatta av fler sådana.

Limhamns Fiskrökeri HB

Adress: Strandgatan 17B

Telefon: 040-152470

Hemsida: www.limhamnsfiskrokeri.se

E-post: limhamn@fiskboden.info

Kontaktpersoner

Fredrik Håkansson

Fiskrökeri i Limhamns fiskehamn

Oavsett om du ska handla något riktigt gott till familjen under en helg eller du ska beställa till lunchen på jobbet så har vi alltid något som passar tillfället. Vi lagar all mat i restaurangen åt våra kunder. Vi röker fisk, fileár, koker skaldjur, gör härliga sillinläggningar och underbara sallader. Allt för att du som kund ska bli nöjd och få det allra bästa från havet. Fråga oss gärna om råd och tips hur du själv kan tillaga eller göra en speciell rätt. Vi har flera ideér som vi gärna delar med oss av. Välj något gott från vår nya meny. Allt från klassiska räkmackor och smörgåstårtor till egenhändigt komponerade fisksoppor, pajer eller biffar. Passa på att luncha i butiken när du har vägarna förbi eller varför inte prova vår uteservering som har öppet större delen av året?

Välkommen in och njut av läckerheterna i våra välfyllda diskar!

Limhamns Kött & Vilt AB

Adress: Västanväg 51A

Telefon: 040-154240

Hemsida: www.limhamnskottovilt.se

E-post: christoffer@limhamnskottovilt.se

Kontaktpersoner

Christoffer Bjerner

Vi har en passion och kärlek för god mat

Mat är något som vi alla har ett förhållande till, någonting som bär med sig minnen lika gärna som den förenar och skapar samtal. God mat är dock ingen självklarhet och vi anser att för att få en fantastisk måltidsupplevelse krävs också råvaror av hög kvalitet. Vi har kött och vilt från lokala bönder och jägare, egentillverkade produkter som korvar, patéer, skinkor etc., catering.