Medlemmar

Bjurfors AB

Adress: Linnégatan 38, 216 14 Limhamn

Telefon: 040-367490

Hemsida: www.bjurfors.se

E-post: fredrik.berglund@bjurfors.se

Kontaktpersoner

Fredrik Berglund

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag

Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands. Bjurfors bildades 1965 av Ragnar Bjurfors som bedrev mäklarverksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. Idag ägs Bjurfors Sverige AB av Mats Ljung och Ola Lundqvist, som båda har en lång historia inom Bjurfors varumärke.

Fastighetsmäklare Anders Persson AB

Adress: Linnégatan 51B

Telefon: 040-73930

Hemsida: www.landgren-jonsson.se

E-post: anders@landgren-jonsson.se

Kontaktpersoner

Anders Persson

Fastighetsmäklare Anders Persson AB är företaget med lång

erfarenhet av att förmedla fastigheter i Malmöregionen

Vi sitter i vackra lokaler på Limhamns bästa affärsstråk med utmärkta exponeringsmöjligheter. Vi har god lokalkännedom och välutbildade fastighetsmäklare och lever efter mottot: Var rädd om kunden. Genom att arbeta med ett mindre antal klienter kan vi lägga större vikt vid varje enskilt uppdrag. Med vårt unika koncept vinner vi stora marknadsandelar vilket ger Dig som säljare ett bättre pris.

Hallonqvist Fastighetsbyrå AB

Adress: Tegnérgatan 58, Limhamns Torg

Telefon: 040-138323

Hemsida: www.hallonqvist.se

E-post: bjorn.hallonqvist@hallonqvist.se

Kontaktpersoner

Björn Hallonqvist

För oss är varje förmedling unik.

Hallonqvist fastighetsbyrå är ett familjeägt aktiebolag som förmedlar fastigheter och bostadsrätter. Vi jobbar med personligt engagemang för att både säljare och köpare skall bli nöjda – för oss är varje förmedling unik. Bolaget grundades av Jennie Hallonqvist år 2006 och således firar vi under 2018 alltså 12 år. Idag drivs bolaget av Jennie och Björn Hallonqvist som jobbar vidare med att bygga ett starkt företag, för att stå starkt i både medvind och motvind. Vårt mål är inte att bli störst, utan att prestera bäst och det gör vi genom att fokusera på kvalité före kvantitet.

Kizazi AB

Adress: Gustavsgatan 34, 216 11 Limhamn

Telefon: 0708752297

Hemsida: www.kizazi.se

E-post: jessica.sund@kizazi.se

Kontaktpersoner

Jessica Sund

KIZAZI Fastigheter är ett familjeföretag med en gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning i Malmö. Kizazi betyder generation på swahili. Vår målsättningen är att bygga och förvalta våra hus till framtida generationer genom att prioritera hög kvalitet och god funktionalitet. På senare tid har vi inte bara förvärvat och förvaltat utan även utvecklat och byggt nytt. Det planerar vi att fortsätta göra. Kizazi bygger broar mellan människor och miljön och kärnan i vårt arbete är ett tryggt hem för alla. 

SkandiaMäklarna

Adress: Övägen 8a, Limhamn

Hemsida: https://www.skandiamaklarna.se

E-post: peter.landgren@skandiamaklarna.se, arben.ahmeti@skandiamaklarna.se, valentino.dordevic@skandiamaklarna.se, sonali.chouhan@skandiamaklarna.se

Kontaktpersoner

Peter Landgren, Arben Ahmeti, Valentino Dordevic, Sonali Chouhan

Familjeföretag och ledande fastighetsmäklare och

SkandiaMäklarnas största franchisetagare i sydvästra Skåne

Landgren är ett familjeföretag och ledande fastighetsmäklare som grundades år 2000. Landgren förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar, och kommersiella fastigheter i sydvästra Skåne. Från och med den den 12 juni 2018 storsatsade SkandiaMäklarna och Landgren genom att gå samman och lägger därmed grunden för en gemensam tillväxtresa i Skåne. Landgren blir genom affären SkandiaMäklarnas största franchisetagare med tio distrikt i sydvästra Skåne. SkandiaMäklarnas expansionsstrategi att växa genom strategiska franchiseavtal med starka lokala spelare, ritar i ett slag om fastighetsmäklarkartan i Skåne, när Landgren flaggar om och blir SkandiaMäklarna Landgren.

Vita Örn AB

Telefon: 040-984242

Hemsida: www.vitaorn.se

E-post: info@vitaorn.se

Kontaktpersoner

Joakim Feldt

Långsiktigt ägande med hållbar förvaltning

och nyproduktion för nöjda boende och verkande

Vita Örn är ett väletablerat privat fastighetsbolag med anor från början av 1900-talet. Våra nyckelord är långsiktigt ägande med hållbar förvaltning och nyproduktion för nöjda boende och verkande. Vi vill fortsätta och utvecklas och ge malmöbor med önskemål om hyresrätt möjlighet att kunna bo i välplanerade och trevliga lägenheter med hög kvalitet i design, funktion och material vilket tidigare i stort sett varit förbehållet endast bostadsrätter. Detta dessutom klimatsmart och till en rimlig hyra!

Wihlborgs Fastigheter (AB)

Adress: Dockplatsen 16

Telefon: 0733-71 17 73

Hemsida: www.wihlborgs.se

E-post: helen.hansson@wihlborgs.se, ida.lejdstrom@wihlborgs.se

Kontaktpersoner

Helen Hansson, Ida Lejdström

En dynamisk kraft i Öresundsregionen

Malmö, Helsingborg, Lund, Köpenhamn. Det är här vi hör hemma, det är här vi kan utveckla vår affär och leva upp till våra egna högt ställda ambitioner. Fastighetsbestånd, transaktioner, pågående projekt, utveckling av stadsdelar, hållbarhetsarbete, kompetensutveckling, kundnöjdhet – varje dag är det tusentals detaljer som ska formas till en helhet som stärker vår ställning på marknaden. Allt hänger ihop tack vare våra medarbetare som med lust och energi fortsätter utveckla vår position som dynamisk kraft i Öresundsregionen. Vår finansiella styrka gör att vi står stadigt och har den handlingsfrihet vi behöver för att fortsätta hänga med och driva på utvecklingen av det samhälle vi är en del av.