Medlemmar

360 Loop Consulting

Adress: Vattugatan 10, 216 17 Limhamn

Telefon: 076-8530293

Hemsida: www.businesshouse.se

E-post: bjorn@businesshouse.se

Kontaktpersoner

Björn Olsson

Susanne Hylén och Björn Olsson är grundare och kärnan i Handelshuset Hylén & Olsson

Tillsammans har vi mer än 60 års erfarenhet från näringslivet, främst inom företagsutveckling och coaching. Vi hjälper såväl entreprenörer som etablerade företagsägare i förändringsarbeten. Vi har länge sett fördelen med att samla olika kompetensområden under samma tak och guida företag till den bästa lösningen. Idag har vi utvecklat en affärsmodell som bygger på affärsanalys, konsultation och konkreta insatser.

AB Gränslös Kompetens

Adress: Polgatan 52, 21611 Limhamn

Telefon: 040-152247

Hemsida: www.gransloskompetens.com

E-post: kp@gransloskompetens.com

Kontaktpersoner

Krister Pettersson

Konsulterande ingenjör och ekonom

Teknikinformation, projekt- och processledning, internationell representation, analys.

AB LIO Consulting

Adress: Box 58, 218 24 Bunkeflostrand

Telefon: 040-511270

Hemsida: www.lioconsulting.se

E-post: info@liocoonsulting.se

Kontaktpersoner

Lars Inge Olsson

Vi är ett kunskapsföretag som verkar inom redovisnings- och beskattningsområdet

Bokföring, datatjänster, bokslut, ekonomiplanering, deklarationer, skatteärenden, bolagsbildningar, upprättar avtal, samarbetar med kvalificerade revisorer.

ELICC AB

Adress: Strandgatan 50A, 216 12 Limhamn

Telefon: 0702-555 270

Hemsida: www.elicc.se

Kontaktpersoner

Eva-Lisa Persson

ELICC AB arbetar med coachning inom

försäljning, kundservice och personligt utveckling.

ELICC utvecklar personalens kompetens i merförsäljning genom feedbackträning och motivationsstrategier. Hjälper små och stora företag att ta fram försäljningsstrategier; utvecklar kundbemötande-strategier. Föreläser om försäljning, kundservice och arbetsglädje för både små och stora grupper.

Global Företagsutveckling

Adress: Sveagatan 53A, 216 14 Limhamn

Telefon: 040-161961

Hemsida: www.globalfu.se

E-post: anders@globalfu.se

Kontaktpersoner

Anders Gerward

Global företagsutveckling – Du har ett problem, vi har en lösning

Med vårt motto ”Du har ett problem, vi har en lösning”  vill Global företagsutveckling erbjuda utbildning och konsultation till stora, medelstora och små företag. Global företagsutveckling utbildar i alla versioner av Microsoft Office. En av våra specialiteter är Microsoft Excel i alla versioner och nivåer. Vidare utbildar vi i att hantera, styra och följa upp projekt med Microsoft Project gärna i kombination med Microsoft  Visio. Global företagsutveckling ger det lilla extra för att optimera utbildningen eller konsultationen.

iTURN AB

Adress: Turning Torso, 211 15 Malmö

Telefon: 073-077 49 03

Hemsida: https://www.iturnab.se

E-post: barbara.wennheden@iturnab.se

Kontaktpersoner

Barbara Wennheden

Vi skapar ett hållbart arbetsliv. Med engagemang i fokus.

Vi skapar ett hållbart arbetsliv. Med engagemang i fokus. Det är iTURNs vision. Dagens ständiga krav på att kunna förstå, hantera och leda en förändring – om och om igen – ställer stora krav på ett hållbart ledarskap och ett hållbart medarbetarskap. Det är så man säkerställer långsiktigt hållbara positiva resultat. Hållbarhetsarbetet måste integreras i den dagliga verksamheten. Det kan inte vara något som arbetas med vid sidan om det dagliga, när tid finns. Den tiden kommer aldrig att finnas ”över”. Balansen mellan arbete och fritid, mellan det professionella och det personliga är viktiga grundbultar för ett hållbart arbetsliv. Här kan vi erbjuda ledare och chefer konkreta verktyg för att kunna hantera sin vardag, för en optimal balans som skapar engagemang, trivsel, välmående och framgång i organisationen.

Jannuj AB

Adress: Sveagatan 53D

Telefon: 070-7835917

Hemsida: https://www.jannuj.se

E-post: ulf.atles@jannuj.se

Kontaktpersoner

Ulf Atles

Konsulting inom produktledning, affärsstrategi och verksamhetsstyrning.

Klevås Consulting AB

Adress: Hammars Parkväg 35, 216 30 Limhamn

Telefon: 0739-802300

Hemsida: www.klevasconsulting.com

E-post: eva.klevas@klevasconsulting.com

Kontaktpersoner

Eva Klevås

Klevås Consulting – ger dig ett steg före!

Välkommen till Klevås Consulting, en strategisk konsultfirma som hjälper företag och individer att uppnå sina unika mål. Vi hjälper bolag att förbättra resultatet på sista raden genom råd och stöd i komplexa frågor. Stödet kan sträcka sig från coaching till analyser, framtagande av processer och implementation. Vi har självklart alltid kundens bästa i åtanke. ​Vi hjälper företag och enskilda individer att växa och prestera bättre, i balans med sig själva och sin omgivning. Vi stöttar styrelse, CEO/VD, ledningsgrupper och enskilda chefer med kortare eller längre uppdrag. ​Vi är ett bolag med lång erfarenhet av koncernledningsarbete och strategisk HR (Human Resources). Våra kunder är allt från mindre nationella till större globala företag. Vi är medvetna om att tid ofta innebär kostnader och arbetar därför snabbt och effektivt för att lösa kundens utmaningar.

Nisorkonsult AB

Adress: Ensnittarvägen 54

Telefon: 070-5906631

E-post: nisorkonsult@telia.com

Kontaktpersoner

Ove Rosin

Skyddsingenjör

Skyddsingenjörstjänster och teknisk rådgivning inom arbetsmiljöområdet. 

OHPO Konsult

Adress: Nicoloviusgatan 5b

Telefon: 0730-23 61 18

Hemsida: www.ohpokonsult.se

E-post: olaolsson@ohpokonsult.se

Kontaktpersoner

Ola Olsson

Hjälper företagare att utnyttja potentialen i Excel och resten av Officepaketet

OHPO Konsult drivs sedan 2013 av Ola Olsson och har Öresundsregionen som bas. Ola är utbildad ekonom från Lunds universitet och har innan han startade företaget varit verksam i finansbranschen. OHPO Konsult har som syfte att hjälpa företagare att utnyttja potentialen i Excel och resten av Officepaketet så att ni kan få tid över till att göra det ni är bra på. Kanske kan den där extra timmen leda till att ni når den där drömkunden som är så svår att få tag på. Inget uppdrag är för litet eller obetydligt. Vi hjälper alla från egenföretagare till multinationella koncerner och uppdragens storlek varierar från några timmar till några månader.

Prinda Konsult HB

Adress: Geijersgatan 19

Telefon: 070-6813547

Hemsida: www.lenabonde.se

E-post: info@lenabonde.se

Kontaktpersoner

Lena Bonde

Välkommen till Lena Bonde!

Jag är PR konsult, rådgivare och utbildare inom kommunikation. Jag arbetar med säljdrivande kommunikation och PR. Företag inom livsmedelsbranschen är min specialitet, men även kunder inom inredning, färg, och förpackningar finns med på referenslistan. Mitt personliga arbetssätt börjar med en analys av kundens företag. Utifrån den tar jag fram strategiska riktlinjer för hur företagets budskap ska nå ut både externt och internt. Det är viktigt att arbeta efter en klar strategisk plan så att helhetssynen på företaget blir trovärdig och samstämmig.

Savbo Konsulttjänster AB

Adress: Sundholmsgatan 20 216 41 Limhamn

Telefon: 072-3759774

Hemsida: http://www.savbokonsulttjanster.se/

E-post: peter@savbokonsulttjanster.se

Kontaktpersoner

Peter Sävenborg

Fastighetsservice, takrenovering/takbehandlingar

och helhetslösningar inom solcellsenergi

Savbo Konsulttjänster bibehåller fastigheternas värde  genom fastighetsservice samt förädlar och ökar värdet genom takrenovering/takbehandlingar och levererar skräddarsydda helhetslösningar inom solcellsenergi. Vår affärsidé är att jobba med samarbetspartners inom våra områden som verkar för en bättre miljö och rättvisa arbetsförhållanden samt med en långsiktighet i affärer. Därigenom skapas en god lönsamhet för både kunden och leverantören.