KALENDARIUM 2021

Våra arrangemang aviseras löpande via mail. Mer info om våra evenemang uppdateras kontinuerligt på denna sida, liksom länkar till de olika inbjudningarna (läggs upp en månad före evenemanget äger rum).

Har du frågor till vår panel 8/9 eller 28/10 redan nu – skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!

Onsdagen 8 september: 08.00-09.30 Webbinarium med Simon Chrisander (L), Kommunalråd Stadsbyggnad och Miljö och ordförande i Miljönämnden och Rebecka Persson, Malmö stads Miljödirektör på Miljöförvaltningen samt Marcus Horning, Malmö stads Stadsbyggnadsdirektör. Länk till inbjudan med länk till anmälan. Mötet har rubriken ”Vår miljö – kommunen och näringslivet tillsammans” och tanken är att vi gör en uppföljning efter mötet 3/2 samt att Rebecka och Simon informerar om Miljöprogrammet 2021-2030 efter att det är antaget i kommunfullmäktige. Marcus Horning återkopplar när det gäller höjda havsnivåer och skyfall och strategier och åtgärder som planeras för att hantera detta på Limhamn och i Malmö, han berättar även hur Malmö stad tänker när det kommer till att bygga högt och tätt i centrala lägen och hur marken utnyttjas på Limhamn.

Onsdagen 6 oktober: Vi ses i Rosengren & Nilsson Group ABs entré och showroom 17.30-19.00 och samlas i gruppen för att göra affärer, mingla, lyfta upp goda exempel på affärer som skett i gruppen, vi fokuserar på att dela med oss! Det blir ett möte med middag och utdelning av priset till Årets Företagare på Limhamn 2020 Gazpacho AB. Ett möte som ersätter det fysiska årsmöte som med anledning av coronapandemin inte kunde bli av under våren.

28 oktober: 08.00-09.30 Webbinarium där vi följer upp vårt möte 4/3 med fokus på kommunens planer för Limhamn och strategiernas påverkan på företag och butiker. Vi har bjudit in Andreas Schönström (S), Håkan Fäldt (M) från oppositionen och Ulf Johansson på nytt.

9 december: Kvällsarrangemang – nätverksmöte och AW i LFG – julavslutning för hösten med glögg och tilltugg i Havshotellets The Lounge.

Med reservation för ev. justeringar/ändringar, dessa meddelas i så fall via mailutskick och här på hemsidan! Håll dig uppdaterad – alla evenemang visas här. Inte medlem ännu? Det går bra att prova på ett evenemang gratis innan ert företag ingår medlemskap. Anmälan sker då till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se. Anmälan om medlemskap görs enkelt via vårt formulär: https://lfg.se/bli-medlem/