KALENDARIUM 2022

Våra arrangemang aviseras löpande via mail. Mer info om våra evenemang uppdateras kontinuerligt på denna sida, liksom länkar till de olika inbjudningarna (läggs upp en månad före evenemanget äger rum).

Har du frågor till vår panel 28/9 redan nu – skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!

8 september:

Studiebesök hos vår nya medlem Total Wellness i Hyllie. Föreläsning om deras koncept kring helhetshälsa samt workshop och rundvandring. Klicka här för mer information och länk till anmälan!

28 september:

Lunchträff med Olle Evenäs som är stråkprojektledare i arbetet med Storstadspaketet och Karin Neergaard som är trafik- och samhällsplanerare på Fastighets- och Gatukontoret om Storstadspaketet och trafikplanering på Limhamn.

13 oktober:

Vi har bjudit in Hans Hörlin, kontorschef på Nordea Limhamn som håller i en ekonomidragning, en månad efter valet. Hur är det ekonomiska läget i Sverige, lokalt och globalt? Det blir också ett möte med fokus på att skapa affärer i gruppen och du som medlem får tillfälle att hålla en lite längre presentation av din verksamhet.

11 november:

Studiebesök hos Sydassistans AB – Årets Företag på Limhamn 2021. Det blir en lunchträff där vi får veta mer om Sydassistans verksamhet.

8 december:

Julbord och 90 minuter utmaningar på Utmaningarnas Hus kl.17.30-20.00!

Med reservation för ev. justeringar/ändringar, dessa meddelas i så fall via mailutskick och här på hemsidan! Håll dig uppdaterad – alla evenemang visas här. Inte medlem ännu? Det går bra att prova på ett evenemang gratis innan ert företag ingår medlemskap. Anmälan sker då till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se. Anmälan om medlemskap görs enkelt via vårt formulär: https://lfg.se/bli-medlem/