KALENDARIUM 2022

Våra arrangemang aviseras löpande via mail. Mer info om våra evenemang uppdateras kontinuerligt på denna sida, liksom länkar till de olika inbjudningarna (läggs upp en månad före evenemanget äger rum).

Har du frågor till vår panel 21/4 redan nu – skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!

2 februari:

Kick-start för våren – Evenemanget äger rum på Limhamns Bryggeri där Dan Holmér välkomnar oss. Alla deltagare får presentera sitt företag, det blir ölprovning, mat från Gazpacho och mingel. Vi får också gå en rundvandring i produktionen.

9 mars:

Ett lunchmöte där vi får veta mer om Malmös historia och framtiden för Nyhamnen. Evenemanget äger rum på Turning Torso med utsikt över hela Malmö. Anders Reisnert, Stadsantikvarie, berättar om Malmös Historia och Planarkitekten Asterios Tolikas från planavdelningen på Stadsbyggnadskontoret, projektledare för Nyhamnen, berättar tillsammans med sin kollega Karolina Gnosspelius Sektionsschef på Exploateringsenheten på Fastighets- och Gatukontoret om planerna och visionerna för Nyhamnen. För dig som inte hade möjlighet att delta på mötet finner du här länk till presentationen: TILL PRESENTATIONEN

21 april:

Årsmöte i LFG där vi bjuder in kommunen för att svara på frågor om Limhamns utveckling. Andreas Schönström (S) Ordförande i Tekniska Nämnden, Håkan Fäldt (M) Vice ordförande i Tekniska Nämnden och Simon Chrisander (L) Ordförande i Miljönämnden gästar oss och vi diskuterar Limhamns utveckling samt får en uppföljning efter våra webbinarium 8/9 samt 28/10 2021 och vi får en uppdatering vad gäller planerna för en sommargågata på Järnvägsgatan.

11 maj:

Besök på föreställningen ”Chefen” på Malmö Stadsteater Intiman med förmingel.

Malmö Stadsteater Intiman – “Chefen” – komedi: ”Har du någon gång haft en chef? Varit chef själv, eller tänkt att du vill bli chef för att det där skulle jag göra så mycket bättre? Då kommer du definitivt känna igen dig i den här komedin. Jenny kommer in som ny chef på det stora företaget full av energi och längtan efter lösningar, som kommer hjälpa både henne och företaget att må och prestera bättre. Hon brinner för sina idéer och har gjort en genomarbetad powerpoint-presentation. Men Jenny går vilse in i en härva av omorganisation, mellanchefer och nytt effektivt management-tänk där inte ens chefscoachen verkar veta varför han är där. Vem är det som egentligen bestämmer och varför kan Robert inte fixa med kaffe och bananer utan att börja gråta? Efter ett medarbetarsamtal från helvetet tvingas Jenny att se nya sidor hos sig själv. Vem vill hon vara? Vad är det hon längtar efter? Blir det my way, eller the high way?”

8 september:

Studiebesök hos vår nya medlem Total Wellness i Hyllie. Föreläsning om deras koncept kring helhetshälsa samt workshop och rundvandring.

Med reservation för ev. justeringar/ändringar, dessa meddelas i så fall via mailutskick och här på hemsidan! Håll dig uppdaterad – alla evenemang visas här. Inte medlem ännu? Det går bra att prova på ett evenemang gratis innan ert företag ingår medlemskap. Anmälan sker då till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se. Anmälan om medlemskap görs enkelt via vårt formulär: https://lfg.se/bli-medlem/