KALENDARIUM 2020

Våra arrangemang aviseras löpande via mail. Mer info om våra evenemang uppdateras kontinuerligt på denna sida, liksom länkar till de olika inbjudningarna (läggs upp en månad före evenemanget äger rum).

26 februari: Studiebesök på Palmer Friskvård!

19 mars: Nytt studiebesök på The Point – inställt på grund av restriktioner hos Annehem, där vår guide Jenny Wohlfart är uthyrare, fått restriktioner att inte hålla visningar för grupper med anledning av Coronaviruset.

12 maj: I maj besöker vi Näringslivskontoret och du som medlem i Limhamns Företagsgrupp får ett unikt tillfälle till direkt dialog med kommunen, närmare bestämt med Sebastian Drott, Enhetschefen för Näringslivskontoret och Thobias Lading samt representanter från näringslivskontoret och Malmö Stads förvaltningar som bäst kan svara på de frågor som de på förhand fått tillgång till. Vi uppmanar dig som vill få klarhet i något speciellt som händer i det område där du är verksam, i Malmö i allmänhet eller i Limhamn i synnerhet att ta chansen att ställa just dina frågor!

19 maj: Digitalt årsmöte i Limhamns Företagsgrupp – På grund av att vi vill minimera risken för smittspridning av Coronaviruset. Årsmötet äger rum via Zoom. Kallelse med instruktioner hur du ansluter. Här finner du årsmöteshandlingarna: Dagordning och årsredovisning. Det fysiska årsmötet kommer att hållas med buffé och officiell utdelning av priset Årets Företagare på Limhamn 2019, datum för mötet kommer att meddelas.

Nedan ser du höstens schema:

Har du frågor till våra guider 3/9 eller vår panel 11/11 redan nu – skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!

3 september: Rundtur runt Limhamn med buss 17.00-18.30 – Elinegård, Elinelund, Limhamns Sjöstad, Ön. Katarina Jeraeus, Planarkitekt på Stadsbyggnadskontoret och Joakim Feldt, VD på Vita Örn, är våra guider. Katarina inleder rundturen med en visionsdel, vad händer nu och hur tänker man sig service till alla boende? Joakim ger oss överblick över Vita Örns projekt i nämnda områden under turen och ger oss en övergripande bild av den påverkan kommunens planer och visioner har på projekten och hur deras planer ser ut framåt. Länk till inbjudan

7 oktober: Kvällsarrangemang på Kajuteriet 18.00-19.30. Vi samlas i gruppen för att göra affärer, mingla, lyfta upp goda exempel på affärer som skett i gruppen, vi fokuserar på att dela med oss! Ekonomitema: Hans Hörlin, Ordinarie ledamot och Kontorschef på Nordea Limhamn håller en ekonomisk dragning och ger en trendspaning hur läget ser ut vid tiden för mötet. Det blir ett möte med middag och utdelning av priset till Årets Företagare på Limhamn 2019 Utmaningarnas Hus i Malmö AB. Ett möte som ersätter det fysiska årsmöte som med anledning av coronaviruset inte kunde hållas under våren. Länk till inbjudan

11 november: Frukostmöte 08.00-09.30 med fokus på kommunens planer för Limhamn och strategiernas påverkan på företag och butiker. Vi har bjudit in en panel bestående av Andreas Schönström (S), Håkan Fäldt (M) från oppositionen och Ulf Johansson som är professor och föreståndare för Centrum för Handelsforskning vid Lunds Universitet och expert på konsumentbeteenden och hur handeln påverkas av olika strategier som kommuner har och implementerar. INSTÄLLT, NYTT KOMMER ATT DATUM MEDDELAS.

25 november: Frukostmöte 08.00-09.30 med fokus på digitalisering och e-handel och hur man som företagare ska hänga med i samtidens snabba anpassningar till digitala arbetsverktyg. INSTÄLLT, NYTT DATUM KOMMER ATT MEDDELAS.

8 december: Jullunch då vi summerar året i LFG, nätverkar och drar vinnaren i vårt lotteri! INSTÄLLD.

OBS! Jullotteriet är såklart fortfarande igång!:

Rekrytera en affärsbekant som medlem i vårt nätverk och du har chansen att vinna presentkortet Limhamnskortet! 1:a pris 1000kr, 2:a pris 500kr och 3:e pris 200kr. En bra vinst inför julen!

Den nya medlemmens uppgifter mailas till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se och därefter är du med i lotteriet. Vinnarna dras v.50 och meddelas per telefon, därefter skickas vinsten på posten.

 

Med reservation för ev. justeringar/ändringar, dessa meddelas i så fall via mailutskick och här på hemsidan! Håll dig uppdaterad – alla evenemang visas här. Inte medlem ännu? Det går bra att prova på ett evenemang gratis innan ert företag ingår medlemskap. Anmälan sker då till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se. Anmälan om medlemskap görs enkelt via vårt formulär: https://lfg.se/bli-medlem/