KALENDARIUM 2020

Våra arrangemang aviseras löpande via mail. Mer info om vårens evenemang kommer uppdateras kontinuerligt på denna sida, liksom länkar till de olika inbjudningarna (läggs upp en månad före evenemanget äger rum).

Februari:

26 februari: Studiebesök på Palmer Friskvård!

Mars:

19 mars: Nytt studiebesök på The Point – inflyttning har startat och mycket har förändrats sedan vårt senaste besök hösten 2019 – vad får vi se denna gång? Jenny Wohlfart, uthyrare på Anneheim, guidar oss även vid detta besök.

April

15 april: Årsmöte i Limhamns Företagsgrupp på Four Gardens Mat & Bar. Hans Hörlin från Nordea ger oss en ekonomisk trendrapport, vi bjuder också dig som medlem på en buffé, dryck samt kaffe.

Maj

12 maj, prel: I maj besöker vi Näringslivskontoret och du som medlem i Limhamns Företagsgrupp får ett unikt tillfälle till direkt dialog med kommunen, närmare bestämt med Sebastian Drott, Enhetschefen för Näringslivskontoret och Thobias Lading samt representanter från näringslivskontoret och Malmö Stads förvaltningar som bäst kan svara på de frågor som de på förhand fått tillgång till. Vi uppmanar dig som vill få klarhet i något speciellt som händer i det område där du är verksam, i Malmö i allmänhet eller i Limhamn i synnerhet att ta chansen att ställa just dina frågor!

September

10 september: Rundtur runt Limhamns nya områden; Elinegård, Elinelund, Limhamns Sjöstad, Ön. Mer information och inbjudan skickas ut en månad inför evenemanget.

Oktober

8 oktober: Frukostmöte med fokus på goda affärer i Limhamns Företagsgrupp! Vi samlas, utbyter erfarenheter, delar med oss och knyter nya affärskontakter – Utveckling genom samverkan!

November

5 november: Möte med fokus på Storstadspaketet, uppföljning av utvecklingen i projektet samt de infrastrukturförändringar som äger rum på Limhamn.

27 november: Uppdateras.

Med reservation för ev. justeringar/ändringar, dessa meddelas i så fall via mailutskick och här på hemsidan! Håll dig uppdaterad – alla evenemang visas här.