KALENDARIUM 2021

Våra arrangemang aviseras löpande via mail. Mer info om våra evenemang uppdateras kontinuerligt på denna sida, liksom länkar till de olika inbjudningarna (läggs upp en månad före evenemanget äger rum).

Har du frågor till vår panel 4/3 redan nu – skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!

21 januari: 09.00 Digital kick-off i LFG via Zoom – Ett öppet forum för dig som medlem inför det nya året! Ställ dina frågor till styrelsen kring de frågor vi driver och kommer att driva under året gentemot Malmö stad samt lämna önskemål på det du tycker att vi ska lägga extra fokus på.

3 februari: Webbinar vid lunchtid kl.12.00-13.15 då vi gästas av Simon Chrisander (L), Miljönämndens ordförande samt Miljödirektör Rebecka Persson. Det blir ett möte med fokus på miljö – både när det gäller företagens eget ansvar och kommunens ansvar och hur vi kan samarbeta på området. Tanken är då också att medlemmarna får en närmare inblick i vad Miljönämnden gör och funktionen de har samt hur man som företagare och invånare i Malmö kan komma i kontakt med dem för att kunna vara med och påverka.

4 mars: Webbinar via Zoom 08.00-09.30 med fokus på kommunens planer för Limhamn och strategiernas påverkan på företag och butiker. Vi har bjudit in en panel bestående av Andreas Schönström (S), Håkan Fäldt (M) från oppositionen och Ulf Johansson som är professor och föreståndare för Centrum för Handelsforskning vid Lunds Universitet och expert på konsumentbeteenden och hur handeln påverkas av olika strategier som kommuner har och implementerar.

15 april: Årsmöte i Limhamns Företagsgrupp 08.00-09.30 – Vi återkommer med info om fysiskt/digitalt. Hans Hörlin, styrelseledamot i LFG och kontorschef på Nordea Limhamn håller en ekonomisk dragning och ger en trendspaning hur läget ser ut vid tiden för mötet, efter årets första kvartal och efter maktskiftet i USA.

20 maj: Webbinar via Zoom 08.00-09.30 med fokus på e-handel, e-learning, affärer utifrån digitaliseringens möjligheter och att försöka svara på frågan hur vi kan identifiera potentiella hot. Vi gästas av Malin Sundström, Docent i Marknadsföring vid Malmö universitet som forskar om kunders/konsumenters köpbeteenden och hur handelns digitalisering påverkar beteenden och handelsstrukturer. Hon har lång erfarenhet av uppdragsforskning och arbetar tillsammans med företag och organisationer, främst inom detaljhandeln.

Med reservation för ev. justeringar/ändringar, dessa meddelas i så fall via mailutskick och här på hemsidan! Håll dig uppdaterad – alla evenemang visas här. Inte medlem ännu? Det går bra att prova på ett evenemang gratis innan ert företag ingår medlemskap. Anmälan sker då till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se. Anmälan om medlemskap görs enkelt via vårt formulär: https://lfg.se/bli-medlem/