Medlemmar

14 Energy Eklund & Eklund energideklaration i Skåne

Adress: Perstorpsvägen 95, 235 91 Vellinge

Telefon: 0762-757160

Hemsida: http://www.energiklart.se

E-post: caspar@energiklart.se

Kontaktpersoner

Caspar Skog

Oavsett om det gäller energikartläggning av en stor verksamhet

eller energideklaration av ett mindre flerbostadshus kan vi hjälpa er

Energikartläggning: Ett lagkrav sedan 2014. Här kartläggs verksamhetens energiförbrukning i detalj. Nuvarande energiförbrukning ligger sedan till grund för kostnadseffektiva besparingsförslag. Energianalys: Om det inte finns anledning att kartlägga verksamhetens energiförbrukning kan istället en energianalys utföras. Här ligger fokus på energibesparing och minskade energikostnader. Entreprenadbesiktning: Oavsett projekt kan vi bistå med vår kompetens. Ta kontakt med oss för mer info och offert.

Åkesson El AB

Adress: Sibbarpsvägen 13A, 216 11 Limhamn

Telefon: 040-150825

Kontaktpersoner

Pär Lundkvist

Elektrikerverksamhet.

Elektro Kroon AB

Adress: Krossverksgatan 7F, 216 16 Limhamn

Telefon: 040-365480

Hemsida: www.elektrokroon.se

E-post: info@elektrokroon.se

Kontaktpersoner

Johnny Kroon

Välkommen till Elektro Kroon AB

Elektro Kroon utför alla former av elinstallationer till både företag och privatpersoner. T.ex belysning, data, tele, passagesystem och larm. Pålitlighet, förtroende och hög kvalitet är faktorer som gett oss många återkommande kunder genom åren, företag som privatpersoner. I våra installationer förespråkar vi en så miljöeffektiv och energisnål lösning som möjligt med bla LED och belysningsstyrningar. För miljön har vi valt att köra elbilar som tjänstebilar.

Sydsec Bevakning AB

Adress: Olsgårdsgatan 13C, 215 79 Malmö

Telefon: 076-2466392

Hemsida: https://sydsec.se

E-post: bjarne.s@sydsec.se

Kontaktpersoner

Bjarne Sjöbeck

Attraktiv mötesplats för säkerhetskompetens

Sydsec Bevakning AB är en attraktiv mötesplats för säkerhetskompetens i Sverige. Företaget verkar inom ett stort antal säkerhetsområden och utför långsiktiga uppdrag för såväl den privata sektorn, som kommun och näringsliv. Sydsec Bevakning AB är ett certifierat och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är auktoriserade för bevakningstjänster i hela Sverige. Sydsec Bevakning AB har specialiserat sig på södra Sverige, och vi har kontor i både Lund och Malmö. Vårt mål är att med långsiktighet och kvalitetstänkande och rätt personal i alla led skapa oss ett namn som ett av de ledande säkerhetsföretagen i områdena där vi verkar.

Wieland Electric

Adress: Krossverksgatan 9B 216 16 Limhamn

Telefon: 0707-853312

Hemsida: www.wieland-electric.com

E-post: tommy.andersson@wieland-electric.com

Kontaktpersoner

Tommy Andersson

Wieland Electric är tillverkare av världens största och

ledande produktsystem av anslutningsdon för installationer.

I mer än 100 år har vi varit banbrytande pionjärer och arbetat fram innovativa lösningar med hög kvalitet. Wieland Electric är känt för sitt omfattande sortiment av snabbkopplade installationssystem, kopplingsplintar, kretskortplintar, industriella kontaktdon och ett brett sortiment av säkerhetsrelä och säkerhets PLC-system. Vi är ett självständigt familjeägt företag som skapar framtidssäkrad el- och signaldistribution, med avancerad kopplingsteknik och innovativ elektronik, över hela världen – enkelt, snabbt och säkert.

Wieland Electric har sitt huvudkontor i Bamberg, Tyskland. Med 14 dotterbolag och cirka 1900 anställda runt om i världen har bred närvaro på världsmarknaden och vi har möjlighet att ge våra kunder hög service så de kan fokusera på sin kärnverksamhet och tillsammans kan vi skapa lönsamhet och framgång. Wieland inspirerar alla våra kunder med innovativt driv, kvalitet och snabbhet och vi ser fram emot ett givande samarbete med våra svenska kunder.