Medlemmar

Åkesson El AB

Adress: Sibbarpsvägen 13A, 216 11 Limhamn

Telefon: 040-150825

Kontaktpersoner

Pär Lundkvist

Elektrikerverksamhet.

Elektro Kroon AB

Adress: Krossverksgatan 7F, 216 16 Limhamn

Telefon: 040-365480

Hemsida: www.elektrokroon.se

E-post: info@elektrokroon.se

Kontaktpersoner

Johnny Kroon

Välkommen till Elektro Kroon AB

Elektro Kroon utför alla former av elinstallationer till både företag och privatpersoner. T.ex belysning, data, tele, passagesystem och larm. Pålitlighet, förtroende och hög kvalitet är faktorer som gett oss många återkommande kunder genom åren, företag som privatpersoner. I våra installationer förespråkar vi en så miljöeffektiv och energisnål lösning som möjligt med bla LED och belysningsstyrningar. För miljön har vi valt att köra elbilar som tjänstebilar.

FBLK Larminspektion AB

Adress: Järnvägsgatan 23C, 216 14 Limhamn

Telefon: 040-644 96 44

Hemsida: https://larminspektion.se

E-post: info@larminspektion.se

Kontaktpersoner

Fredrik Kjellberg

Malmö Elskåp AB

Adress: Ringugnsgatan 12

Telefon: 040-154797

Hemsida: www.melab.se

E-post: melab@melab.se

Kontaktpersoner

Mats Andersson

Skåp som fungerar längre, levereras i rätt tid och till rätt pris

Tillverkning av elskåp. Vi startade 1986 på Mariedalsvägen i Malmö. Idag är vi 8 anställda, varav flera har varit med sedan starten. Vi bygger främst skåp för fastighetsautomation. Våra kunder är styr & reglerföretag samt industrin. Vår affärsidé är enkel – vi monterar skåp som fungerar längre, vi levererar i rätt tid och till rätt pris. Våra bästa referenser är sedan decennier återkommande kunder.

Securitas Sverige AB

Adress: (Agnesfridsvägen 113A) Box 3510

Telefon: 010-470 1597

Hemsida: www.securitas.se

E-post: josef.backe@securitas.se

Kontaktpersoner

Josef Backe

Global kunskapsledare inom säkerhet

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån vårt breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar vi skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilde kundens behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 300 000 medarbetare skillnad.

Sydsec Bevakning AB

Adress: Olsgårdsgatan 13C, 215 79 Malmö

Telefon: 076-2466392

Hemsida: https://sydsec.se

E-post: bjarne.s@sydsec.se

Kontaktpersoner

Bjarne Sjöbeck

Attraktiv mötesplats för säkerhetskompetens

Sydsec Bevakning AB är en attraktiv mötesplats för säkerhetskompetens i Sverige. Företaget verkar inom ett stort antal säkerhetsområden och utför långsiktiga uppdrag för såväl den privata sektorn, som kommun och näringsliv. Sydsec Bevakning AB är ett certifierat och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är auktoriserade för bevakningstjänster i hela Sverige. Sydsec Bevakning AB har specialiserat sig på södra Sverige, och vi har kontor i både Lund och Malmö. Vårt mål är att med långsiktighet och kvalitetstänkande och rätt personal i alla led skapa oss ett namn som ett av de ledande säkerhetsföretagen i områdena där vi verkar.

Telehantering I Malmö AB

Adress: Ringugnsgatan 10 A, 216 16 Limhamn

Telefon: 073-9075105

Hemsida: www.telehantering.se

E-post: torbjorn.j@telehantering.se

Kontaktpersoner

Torbjörn Johansson

Telehantering har sedan 1989 hjälpt våra kunder med installation, service och dokumentation. Telehantering är certifierade enligt ISO 9001 & 14001 och är av Försäkringsförbundet och polismyndigheten godkänd larminstallatör i larmklass I, II och III.

Wieland Electric

Adress: Krossverksgatan 9B 216 16 Limhamn

Telefon: 0707-853312

Hemsida: www.wieland-electric.com

E-post: tommy.andersson@wieland-electric.com

Kontaktpersoner

Tommy Andersson

Wieland Electric är tillverkare av världens största och

ledande produktsystem av anslutningsdon för installationer.

I mer än 100 år har vi varit banbrytande pionjärer och arbetat fram innovativa lösningar med hög kvalitet. Wieland Electric är känt för sitt omfattande sortiment av snabbkopplade installationssystem, kopplingsplintar, kretskortplintar, industriella kontaktdon och ett brett sortiment av säkerhetsrelä och säkerhets PLC-system. Vi är ett självständigt familjeägt företag som skapar framtidssäkrad el- och signaldistribution, med avancerad kopplingsteknik och innovativ elektronik, över hela världen – enkelt, snabbt och säkert.

Wieland Electric har sitt huvudkontor i Bamberg, Tyskland. Med 14 dotterbolag och cirka 1900 anställda runt om i världen har bred närvaro på världsmarknaden och vi har möjlighet att ge våra kunder hög service så de kan fokusera på sin kärnverksamhet och tillsammans kan vi skapa lönsamhet och framgång. Wieland inspirerar alla våra kunder med innovativt driv, kvalitet och snabbhet och vi ser fram emot ett givande samarbete med våra svenska kunder.