Medlemmar

Descom AB

Adress: Krossverksgatan 30, 216 16 Limhamn

Telefon: 070-4247250

Hemsida: www.descom.se

E-post: bi@descom.se

Kontaktpersoner

Brian Ingemann Nielsen

Descom AB är en fullserviceleverantör

Vi levererar hårdvara, mjukvara, kontorsmaterial och ergonomiska produkter för kontoret.

Disruptiveplay

Adress: Båtbyggaregatan 44

Telefon: 076-0580107

Hemsida: http://www.disruptiveplay.com

E-post: kristina.nyzell@disruptiveplay.com

Kontaktpersoner

Kristina Nyzell

We’re a growing team are experienced dialogue partners, public speakers and facilitators that work with clients to build strategies for democratic innovation systems, brand futures, open source-, lead user innovation and co-creation.

A significant proportion of our focus is developing social to profit organisations, working with either funded start-ups, government initiatives or strategic arms of a business wanting to do good. Key areas of specialty: Building ideation and innovation thinking for sustainable and purposeful growth, Programme and project management, Business Transformation, Brand-led decision-making, Critical thinking, Strategy in the making, Outside-in innovation, Playful collaborative learning, Youth Development, Public Engagement, Strategic marketing and communications, Product and experience design, organisational design for open lead user innovation.

DOS Datorer och Service AB

Adress: Erikslustvägen 26, 217 73 Malmö

Telefon: 040-156520

Hemsida: https://www.dos365.se/

E-post: lars@dos.ac

Kontaktpersoner

Lars Andersson

Vi fixar din dator!

Sedan 2001 har vi reparerat datorer i vårt märkesoberoende service center. Alltid gratis kostnadsförslag innan åtgärd. Datorer och Service grundades redan 1999 och är idag ett väletablerat och välkänt bolag inom IT-branschen i Malmöregionen. Vi har genom åren byggt upp en gedigen kompetens för att tillgodose våra kunders behov av en säker och tillförlitlig hantering av IT utrustning. DOS AB vill erbjuda en kundupplevelse med förstklassig service och en trygghet med långvariga relationer. Vår strävan är att arbeta smidigt och effektivt med minsta möjliga störning för våra kunders kärnverksamheter.

Engelbert Group AB

Adress: Möllevägen 51, 218 51 Klagshamn

Telefon: 0707-530383

Hemsida: www.engelbertgroup.se

E-post: info@engelbertgroup.se

Kontaktpersoner

Ludvig Engelbert

Välkommen till Engelbert Group.

Webbdesign, flashbanners, sökmotoroptimering, trycksaker och grafisk design. Oavsett insidans alla styrkor, är utsidan det betraktaren uppfattar först. En genomtänkt design speglar insidan och lyfter fram de starka sidorna. För oss är designen kärnan, från ritbord till färdig produkt.

Jespers Foto & Repro

Adress: Grevegatan 37, 216 17 Limhamn

Telefon: 070-8913888

Hemsida: https://www.jesperarvidsson.se

E-post: jesper.r.arvidsson@gmail.com

Kontaktpersoner

Jesper Arvidsson

Jesper Arvidsson: Engagerad fotograf och kreativ bildakrobat

Jag älskar att jobba med bilden som uttrycksform. Att från fotoögonblicket och första bilden se möjligheterna för hur långt man kan tänja gränserna för att få ut det bästa av bilden, är något jag brinner för. Jag anser alltid att en bild kan bli bättre än vad den var vid fotoögonblicket. Jag är en positiv och utåtriktad person som har lätt att se möjligheter istället för problem på jobbet eller i livet i allmänhet. Har lätt för att samarbeta och är målorienterad. Därför är jag van att passera och tänja gränser när det gäller kreativt bildarbete.

Lokaltidningen

Adress: Hantverkaregatan 18

Telefon: 040-6266513

Hemsida: https://e.lokaltidningen.se/#issues

E-post: anette.persson@lokaltidningen.se

Kontaktpersoner

Anette Persson

En lokal tidning med fokus på lokala nyheter, företagare och invånare

Lokaltidningen är en gratis tidning som ges ut i alla Skånes kommuner och i alla stadsdelar i Malmö. Det finns en upplaga inriktad på Limhamn Bunkeflo.

Mañana Web

Adress: Ringugnsgatan 10B

Telefon: 0708-477 477

Hemsida: https://mananaweb.se

E-post: kontakt@mananaweb.se

Kontaktpersoner

Fredrik Allfelt
Telefon: 0708-477 477
E-post: fredrik@mananaweb.se

Mañana Web är en liten webbyrå med stora möjligheter

Oavsett om du behöver hjälp med webbtjänster som webbplats, e-handel eller e-posthantering, eller grafiska profiler, design eller tryckmaterial så är det tryggt att veta att det finns ett företag att vända sig till. Mañana Web är en liten webbyrå med stora möjligheter. Vi brinner för webben och var med och skapade nya hemsidor redan på slutet av nittiotalet. Idag skapar vi användarvänliga hemsidor till både privatpersoner och företag. Vår webbyrå strävar alltid efter 100% nöjda kunder och väljer fasta priser före timpriser, ändå ger vi inte upp förrän du är helt nöjd.

OHPO Konsult

Adress: Nicoloviusgatan 5b

Telefon: 0730-23 61 18

Hemsida: www.ohpokonsult.se

E-post: olaolsson@ohpokonsult.se

Kontaktpersoner

Ola Olsson

Hjälper företagare att utnyttja potentialen i Excel och resten av Officepaketet

OHPO Konsult drivs sedan 2013 av Ola Olsson och har Öresundsregionen som bas. Ola är utbildad ekonom från Lunds universitet och har innan han startade företaget varit verksam i finansbranschen. OHPO Konsult har som syfte att hjälpa företagare att utnyttja potentialen i Excel och resten av Officepaketet så att ni kan få tid över till att göra det ni är bra på. Kanske kan den där extra timmen leda till att ni når den där drömkunden som är så svår att få tag på. Inget uppdrag är för litet eller obetydligt. Vi hjälper alla från egenföretagare till multinationella koncerner och uppdragens storlek varierar från några timmar till några månader.

Pellevision AB

Adress: Vasagatan 3, 216 12 Limhamn

Telefon: 070-5330468

Hemsida: https://www.pellevision.se

E-post: par.bengtsson@pellevision.se

Kontaktpersoner

Pär Bengtsson

Pellevision – filmproduktion med en vision

Vi är ett produktionsbolag som arbetar för att göra världen lite bättre. Vi hjälper våra kunder att skapa bättre relationer till medarbetare, kunder, ägare och leverantörer genom att producera filmer. Företagsnyheter, utbildning eller presentationer av produkter och tjänster, vad vi än gör har filmerna alltid fokus på människor. När människor och företag mår bättre blir världen också lite bättre.

Sellcom AB

Adress: Östra Varvsgatan 42

Hemsida: www.sellcom.nu

E-post: laurence.baglivi@sellcom.nu

Kontaktpersoner

Laurence Baglivi

I våra händer är du trygg och spar tid

Tänk dig en kontaktväg oavsett om de gäller era abonnemang, växeln, körjournalerna eller er hårdvara. Som kund är du alltid i fokus hos oss på sellcom. Vi är tillgängliga och har kunskapen som krävs för att hjälpa dig oavsett om det gäller problem eller en ny beställning av produkt/tjänst. Vi vill att du ska kunna fokusera på att sköta din verksamhet medans vi tar hand om tidstjuvarna.