Medlemmar

DOS Datorer och Service AB

Adress: Erikslustvägen 26, 217 73 Malmö

Telefon: 040-156520

Hemsida: https://www.dos365.se/

E-post: lars@dos.ac

Kontaktpersoner

Lars Andersson

Vi fixar din dator!

Sedan 2001 har vi reparerat datorer i vårt märkesoberoende service center. Alltid gratis kostnadsförslag innan åtgärd. Datorer och Service grundades redan 1999 och är idag ett väletablerat och välkänt bolag inom IT-branschen i Malmöregionen. Vi har genom åren byggt upp en gedigen kompetens för att tillgodose våra kunders behov av en säker och tillförlitlig hantering av IT utrustning. DOS AB vill erbjuda en kundupplevelse med förstklassig service och en trygghet med långvariga relationer. Vår strävan är att arbeta smidigt och effektivt med minsta möjliga störning för våra kunders kärnverksamheter.

Engelbert Group AB

Adress: Möllevägen 51, 218 51 Klagshamn

Telefon: 0707-530383

Hemsida: www.engelbertgroup.se

E-post: info@engelbertgroup.se

Kontaktpersoner

Ludvig Engelbert

Välkommen till Engelbert Group.

Webbdesign, flashbanners, sökmotoroptimering, trycksaker och grafisk design. Oavsett insidans alla styrkor, är utsidan det betraktaren uppfattar först. En genomtänkt design speglar insidan och lyfter fram de starka sidorna. För oss är designen kärnan, från ritbord till färdig produkt.

Jespers Foto & Repro

Adress: Grevegatan 37, 216 17 Limhamn

Telefon: 070-8913888

Hemsida: https://www.jesperarvidsson.se

E-post: jesper.r.arvidsson@gmail.com

Kontaktpersoner

Jesper Arvidsson

Jesper Arvidsson: Engagerad fotograf och kreativ bildakrobat

Jag älskar att jobba med bilden som uttrycksform. Att från fotoögonblicket och första bilden se möjligheterna för hur långt man kan tänja gränserna för att få ut det bästa av bilden, är något jag brinner för. Jag anser alltid att en bild kan bli bättre än vad den var vid fotoögonblicket. Jag är en positiv och utåtriktad person som har lätt att se möjligheter istället för problem på jobbet eller i livet i allmänhet. Har lätt för att samarbeta och är målorienterad. Därför är jag van att passera och tänja gränser när det gäller kreativt bildarbete.

Mañana Web

Adress: Ringugnsgatan 10B

Telefon: 0708-477 477

Hemsida: https://mananaweb.se

E-post: kontakt@mananaweb.se

Kontaktpersoner

Fredrik Allfelt
Telefon: 0708-477 477
E-post: fredrik@mananaweb.se

Mañana Web är en liten webbyrå med stora möjligheter

Oavsett om du behöver hjälp med webbtjänster som webbplats, e-handel eller e-posthantering, eller grafiska profiler, design eller tryckmaterial så är det tryggt att veta att det finns ett företag att vända sig till. Mañana Web är en liten webbyrå med stora möjligheter. Vi brinner för webben och var med och skapade nya hemsidor redan på slutet av nittiotalet. Idag skapar vi användarvänliga hemsidor till både privatpersoner och företag. Vår webbyrå strävar alltid efter 100% nöjda kunder och väljer fasta priser före timpriser, ändå ger vi inte upp förrän du är helt nöjd.

OHPO Konsult

Adress: Nicoloviusgatan 5b

Telefon: 0730-23 61 18

Hemsida: www.ohpokonsult.se

E-post: olaolsson@ohpokonsult.se

Kontaktpersoner

Ola Olsson

Hjälper företagare att utnyttja potentialen i Excel och resten av Officepaketet

OHPO Konsult drivs sedan 2013 av Ola Olsson och har Öresundsregionen som bas. Ola är utbildad ekonom från Lunds universitet och har innan han startade företaget varit verksam i finansbranschen. OHPO Konsult har som syfte att hjälpa företagare att utnyttja potentialen i Excel och resten av Officepaketet så att ni kan få tid över till att göra det ni är bra på. Kanske kan den där extra timmen leda till att ni når den där drömkunden som är så svår att få tag på. Inget uppdrag är för litet eller obetydligt. Vi hjälper alla från egenföretagare till multinationella koncerner och uppdragens storlek varierar från några timmar till några månader.

Pellevision AB

Adress: Vasagatan 3, 216 12 Limhamn

Telefon: 070-5330468

Hemsida: https://www.pellevision.se

E-post: par.bengtsson@pellevision.se

Kontaktpersoner

Pär Bengtsson

Pellevision – filmproduktion med en vision

Vi är ett produktionsbolag som arbetar för att göra världen lite bättre. Vi hjälper våra kunder att skapa bättre relationer till medarbetare, kunder, ägare och leverantörer genom att producera filmer. Företagsnyheter, utbildning eller presentationer av produkter och tjänster, vad vi än gör har filmerna alltid fokus på människor. När människor och företag mår bättre blir världen också lite bättre.