Palmer Friskvård AB – www.palmerfriskvard.se

Palmer Friskvård startades 2007 av Fredrik Palmer som tidigare arbetade som anställd personlig tränare och naprapat. Fredrik var sugen på att starta eget och ville prova att starta Malmös första renodlade personliga träningsgym. 2008 hittade man den perfekta lokalen för Palmer Friskvård – i Fridhemsborg på Limhamn. Företaget har haft möjligheten att växa på samma adress och har idag ca 600 kvm i Fridhemsborg för sina hälsotjänster. Sedan mars 2021 har bolaget även en filial i centrala Lund.

Företaget har tre tjänsteben – det ena är personlig träning, det andra är behandlingar (naprapat, massage, kostrådgivning, livsstilscoaching) och det tredje är företagshälsovård där Palmer Friskvård levererar företagshälsa med alla resurser ett företag kan behöva. Det finns företagssköterska och läkare mm.

Behandlingsutbudet till kunderna har utökats med sjukgymnaster, idag finns två naprapater och tre sjukgymnaster. Palmer Friskvård erbjuder även olika massageformer såsom friskvårdsmassage, medicinsk massage, hot stone, etc.

De erbjuder även dietist, KBT-terapeut och psykoterapeut. Målet är att de ska nå sin vision som det ”kompletta hälsohuset”, deras kunder ska kunna tillgodose alla hälsobehov de har under samma tak.

Palmer Friskvård har idag vuxit till 190 aktiva personliga träningskunder. Upptagningsområdet är hela Malmö med omnejd. De har kunder som tränar personlig träning två-tre gånger i veckan under ett helt år till de som köper ett 10-kort för att få inspiration och ett personligt anpassat träningsupplägg. Förutom ”vanlig PT” satsar företaget på Personlig träning för både kropp och själ som t ex PT yoga/pilates och PT för avslappning, meditation m.m. Palmer Friskvård har skapat ett dedikerat utrymme som kallas för Oasen där dessa tjänster erbjuds.

Palmer Friskvård erbjuder även gruppträning i form av Yoga, Pilates och mer intensiva träningspass, utbudet av klasser växer från år till år.

Fredrik berättar att om man vill göra en satsning på sin hälsa kan Palmer Friskvård se till att man lyckas genom det holistiska och kompletta utbud som finns att ta del av. Missionen är ”din hälsa – vår passion”.