VECKANS FÖRETAG V.46

MB Care HB – www.mbcare.nsedreams.com

Margareta Bergström Nielsen arbetar genom sitt företag MB Care HB med att marknadsföra och sälja ett amerikanskt forskningsföretags produkter inom området anti-ageing, såväl på utsidan som på insidan med en teknologi som heter AgeLoc och som handlar om epigenetik – hjälpa gener att utrycka sig på ett yngre sätt.

Invärtes, den inre hälsan, påverkas positivt genom de näringstillskott Margareta erbjuder. Det finns möjlighet att mäta sitt antioxidantvärde i huden med ett prisbelönt instrument som heter Biophotonic Scanner. Har man ett lågt värde – erbjuds man en prenumeration på utvalda näringstillskott. Efter tre månade erbjuds man en gratis scanning – har värdet inte gått upp får man pengarna tillbaka. Prenumerationen går att avsluta när man vill, men med en prenumeration samlar man produktpoäng att lösa in mot olika gratis produkter.

Margareta är sjuksköterska i grunden och mycket intresserad av forskning och framsteg för att få människor att må bättre och förebygga att människor blir sjuka – komplementär medicin som bygger på vetenskap. MB Care HB har hon drivit sedan 2004 tillsammans med en dansk kvinna som arbetar i Köpenhamn.

Det amerikanska företaget Margareta samarbetar med arbetar med ett direktförsäljningssystem genom nätverksmarknadsföring. Försäljning och beställning sker till största delen via nätet. Tillverkningen sker till största delen i USA. Distributörer och representanter för märket och produkterna finns över hela världen utspridda i 53 länder.Forskningsföretaget började i en liten skala i USA och är nu börsnoterat och har funnits i snart 30 år. Störst är de i Asien, främst Kina där en del av forskningen sker. Forskningen och produkterna bygger som sagt på att hjälpa generna att uttrycka sig på ett ungdomligare sätt. Målet är att användarna ska leva ett så långt och så friskt liv som möjligt. MB Care HB erbjuder människor att må och se bättre ut och arbetar med personlig rekommendation av produkterna istället för annonsering. Det amerikanska forskningsföretagets huvudkontor för Skandinavien ligger i Köpenhamn och där finns möjlighet att prova alla de produkter man vill. Margeta arbetar med att hjälpa dem som är intresserade av att bli fristående distributörer precis som hon, genom att hjälpa och coacha dem att bygga sina egna organisationer genom nätverk.
Marknadsföringen och nätverkandet sker på olika mässor och Margareta håller även regelbundna presentationer. När det gäller hudvården – den yttre hälsan – brukar hon demonstrera ett instrument som heter GalvanicSpa. Det går att köpa för hemmabruk, Margareta erbjuder även ansiktsbehandlingar med instrumentet. Det används för att massera in två olika geler med negativt eller positivt laddade joner i huden. Gelerna innehåller verksamma näringsämnen och kapslas genom AgeLoc-teknologin  in djupt in i huden för att få  generna att arbeta och uttrycka sig på ett yngre sätt. Behandlingen är både renande och tillför näring som under en tid bromsar åldringsprocessen. I de allra flesta fall kan man se omedelbara resultat.