VECKANS FÖRETAG V.41

form & figur – www.formochfigur.nu

Den som vill komma vidare i sin träning kan nu ta hjälp av Form & Figurs personliga tränare Camilla. Förutom att det är någon som peppar, får den som använder sig av personlig träning lära sig allt från hur man äter rätt till hur den effektivaste träningen går till. Den personliga tränaren lägger upp ett individuellt program efter intresse, vilka mål och vilken ambition man har. Just nu jobbar Camilla med två stycken utmanare som ”tävlar” mot varandra om att nå sitt uppsatta mål.
Form & Figur på Limhamn startade för 5 år sedan och är träningsanläggningen som vänder sig till kvinnor som vill få en bättre hälsa och mer energi. Här erbjuds både gym, cirkelträning, gruppträning, viktminskningsprogram och personlig träning. Jag intervjuar Tina Ralman som var den som öppnade Form & Figur på Limhamn. Idag är det ca 20 anställda på träningsanläggningen. Medlemmarna kommer från hela Malmö men främst från Limhamn och Bunkeflostrand med omnejd.Gruppträningen fick stor framgång när Form & Figur startade med Fortgjorts gruppträningskoncept för ett år sedan. Form & Figur kan nu erbjuda hela 40 gruppträningspass i veckan, allt från danspass till box- och styrkepass. Nyheterna för hösten är Box Mix och Pulsjympa. Passen är intensiva, effektiva och roliga 28-minuterspass. 28 minuters träning 2-3 gånger i veckan som alla kan ta sig tid till. Vinnaren koras i mars efter 6 tuffa månader. Den som vinner får en bättre hälsa och ett bättre välmående och vinner också en styling från Bio Sculpture salongen Maria L och en härlig massage från Cornelias Spa och hudvård som hyr in sig i Form & Figurs lokaler. Det går att följa utmanarna på hemsidan och bloggen.

Form och figur kan också erbjuda den som behöver extra hjälp och verktyg att gå ner i vikt och stanna där. Xtravaganzas viktminsknings- och livsstilsprogram är helt unikt och med en helhetssyn när det gäller viktminskning. Xtravaganzas koncept är inte bara en fråga om viktminskning, kost och motion utan också mental träning. Man får dessutom en personlig hälsokonsult som följer med under resan mot en varaktig viktminskning. Det kommer bli en ny kursstart under hösten 2013.