VECKANS FÖRETAG V.11

Bunkeflostrands Massage & Friskvård – www.lottaeinarsson.se

Lotta Einarsson har arbetat med massage och friskvård i 6 år med egna företaget Bunkeflostrands massage & friskvård. Hon åker både ut till företag och tar emot kunder hemma i en del av sitt hus där hon erbjuder olika typer av massagebehandlingar och nu på senaste tiden även floating. Till en början var det inte på heltid men ju mer kunder det strömmade till både på företags- och privatperssonssidan så gick hon ifrån sin heltidstjänst och satsade fullt ut.

Alla massagebehandlingar utgår från klassisk svensk massage i olika varianter – de flesta kunder kommer för att de har ont någonstans så det är inte så mycket avslappningsmassage utan behandlingarna har mer av en medicinsk karaktär.

De behandlingar Lotta erbjuder är klassisk svensk massage, PNF-behandlingar (muskeltöjningar på enskilda muskler), idrottsmassage (djupgående). Lotta ger även tips på övningar man kan göra för friskvård och självstretch hemma.Lotta är certifierad massör och diplomerad massageterapeut genom branschområdet Svensk Massage, hon utbildade sig 2007-2008 vid Hälsoteket i Malmö som är en av landets största skolor inom massageterapi. Lotta är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Hon var tidigare butiksägare i servicebranschen.

Lördag till måndag är Lotta hemma och varannan lördag-söndag jobbar hon. Tisdag till fredag är hon ute på företagsbesök och jobbar vissa av de kvällarna hemma. Hon har mycket flexibla öppettider och kunderna bokar på nätet i ett väldigt smidigt bokningssystem. Upptagningsområdet i ett väldigt smidigt bokningssystem. Upptagningsområdet för Bunkeflostrands massage & friskvård är Bunkeflostrand till största delen. Annelie gör numera inte så mycket marknadsföring utan får nya kunder på rekommendation från befintliga kunder.