Välkommen på frukostmöte!

Vi bjuder nu in alla medlemmar i våra fem företagsgrupper till ett frukostmöte på Näringslivskontoret där vi möter Ulrika Forsgren Högman, Enhetschef för Innovation och Utveckling, Ola Yndeheim, Enhetschef för Externa Relationer, Gunnar Blomé, Enhetschef för STK Samhällsplanering och etablering och Anna Wittgren, Enhetschef för Marknad och attraktivitet som presenterar de olika enheterna och deras verksamheter. Vi gästas också av Sebastian Drott, Strateg och Projektledare för MalmöLundregionen (MLR) som kommer att prata om projektet Ökad tillväxt i MLR.

Syftet med mötet är att se hur vi kan samverka inom berörda områden, att vi kan presentera vår verksamhet för de olika enheterna och att du som medlem i våra fem företagsgrupper ska få inblick i de respektive enheternas verksamheter och vad som sker i MalmöLundregionen samt få möjlighet att ställa frågor.

När: Tisdagen 15/3 kl.07.45-09.15.
Var: Näringslivskontoret, Lugna gatan 82 i lokalen ”Utsikten” på våning 6.
Frukost: Malmö företagsgrupper bjuder på fralla, kaffe & te.
Anmälan: Anmälan sker senast fredagen 11/3 vi nedan länk:

https://www.simplesignup.se/event/189262

Varmt välkomna önskar vi på Malmö Företagsgrupper i samarbete med Malmö stad!

 

Bästa medlem!

Jag har sammanfattat vårt digitala meet and greet med Malmö universtiet och Malmö stad 19/1 där ni finner all information om vad som sades under mötet. Det är information om vårt samarbete med universitetet och staden, samarbetsmöjligheter för dig som företagare med universitetets studenter, praktiska exempel från företagen APL och Sweco som samverkat med studenter på universitetet och om Malmö universitet och Malmö stads samverkansavtal.

Länk till sammanfattningen av mötet

Micael Nord och Charlotta Nordenbergs presentation av samverkansavtalet

Kontaktuppgifter och mer information från Malmö universitet

Inbjudan till studentjobbmässa 17 mars

Med vänliga hälsningar, Kajsa Lövgren, Koordinator, Limhamns Företagsgrupp och Malmö Företagsgrupper.