Varmt välkomna på frukostmöte 22 september!

Vi inleder hösten med ett frukostmöte på Näringlivskontoret där vi bjudit in Enhetschefen för Säkerhet och Beredskap på avdelningen Omvärld och Näringsliv Ulf Nilsson och Lokalpolisområdeschef Erik Åberg.

Tanken med mötet är att du som medlem ska få inblick i enheten för Säkerhet och Beredskap och Polisens verksamheter och få möjlighet att ställa frågor till Ulf och Erik när det kommer till säkerhet, beredskap och trygghet i staden. Syftet med mötet är också att se hur vi kan samverka på området och att vi kan presentera vår verksamhet.

När: Torsdagen den 22 september kl.07.30-09.00.
Var: Näringslivskontoret, Lugna gatan 82 i lokalen Utsikten på våning 6.
Frukost: Avdelningen Omvärld och Näringsliv bjuder på frukost.
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast fredagen 16 september:

https://simplesignup.se/event/194032

Varmt välkomna önskar vi på Malmö Företagsgrupper!

 

Bästa medlem!

Jag har sammanfattat vårt digitala meet and greet med Malmö universtiet och Malmö stad 19/1 där ni finner all information om vad som sades under mötet. Det är information om vårt samarbete med universitetet och staden, samarbetsmöjligheter för dig som företagare med universitetets studenter, praktiska exempel från företagen APL och Sweco som samverkat med studenter på universitetet och om Malmö universitet och Malmö stads samverkansavtal.

Länk till sammanfattningen av mötet

Micael Nord och Charlotta Nordenbergs presentation av samverkansavtalet

Kontaktuppgifter och mer information från Malmö universitet

Inbjudan till studentjobbmässa 17 mars

Med vänliga hälsningar, Kajsa Lövgren, Koordinator, Limhamns Företagsgrupp och Malmö Företagsgrupper.