Bästa medlem!

Upptäck Leap Fly & Padel Center med oss!

Vi bjuder nu in till en lunchträff där vi gör ett studiebesök på Leap Fly & Padel Center i Hyllie. Annika Bellham, VD på centret, kommer att visa oss lokalerna och vindtunneln där man kan flyga.

Vi lottar ut ett flygningstillfälle!

När: Torsdagen 12 oktober kl.12.00-13.15.
Var: Leap Fly & Padel Center, Hyllie Boulevard 8 C.
Lunch: Lunch serveras i Restaurang Pascal till självkostnadspris på 130kr, swisha till vårt swishnummer 1230390732 vid anmälan (bindande anmälan).
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast fredagen 6 oktober.

https://simplesignup.se/event/207726

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns Företagsgrupp!

 

Motivering till priset Årets Företag på Limhamn 2022:
Edgy Veggie AB är ett ungt tillväxtbolag på Limhamn som vunnit mark och expanderat snabbt som uppstickare på marknaden med vegetariska och veganska alternativ till kött. Företaget sätter Limhamn på kartan då deras produkter finns i Ica butiker fördelat över stora delar av Sverige, på Coop Syd och produkterna finns även på Mathem, de har också samarbete med flera restauranger.

Edgy Veggie ABs produkter är gjorda på seitan som är gjort på veteprotein och tillverkas på ett hantverksmässigt sätt genom att proteinet knådas och kokas, produkten säljs sedan i kyldisken. De har ett seitanblock och en tacoprodukt, souvlaki och kebab som är gjorda på seitan i sitt sortiment. Via sin hemsida och sociala medier erbjuder de sina kunder en mängd recept som går att göra med produkterna, seitanblocket är den neutrala produkten och den går att variera på en mängd sätt bland annat att använda i grytor och den går även bra att grilla. Årets Företag på Limhamn 2022 är Edgy Veggie AB.

 

 

Tillsammans är vi starka – Är du företagare och nyfiken på att bli medlem? Kontakta Kajsa Lövgren, Koordinator, på kansli@lfg.se eller anmäl dig enkelt via vårt formulär på https://lfg.se/bli-medlem/

Vi är en företagsgrupp som har som mål att åstadkomma utveckling genom samverkan. Det är något som genomsyrar allt vi gör och de frågor vi driver gentemot Malmö stad. Du som medlem ska känna dig trygg med att vi verkar för dig och din verksamhets bästa, för att skapa fler och bättre affärer och ge dig möjlighet att påverka!