Bästa medlem!

2020-11-17

Bästa medlem,

Vi hoppas att det är bra med er i de osäkra tider som råder. Med anledning av de nya skärpta restriktionerna i Skåne från Folkhälsomyndigheten fick vi som meddelat dessvärre ställa in våra återstående evenemang denna höst. Vi beklagar verkligen detta men för allas säkerhet måste vi såklart ta det säkra före det osäkra.

Vi hoppas att restriktionerna och förhållandena när det kommer till smittspridningen av coronaviruset kommer att se annorlunda ut till våren 2021. Vi har naturligtvis ett program för dig som medlem! Det handlar om de frukostmöten vi nu ställt in samt två nya programpunkter. Vi återkommer med datum i inbjudningarna som skickas ut inför varje enskilt evenemang.

Länk till program för våren 2021

Passa på!
Skicka gärna ett erbjudande/tips från er tillsammans med en bild/flera bilder till kansli@lfg.se så lägger Kajsa Lövgren ut detta i våra sociala medier (på Facebook, LinkedIn och Instagram). Våra sociala medier är ett forum för utbyte i gruppen, utnyttja gärna denna möjlighet!

Vi ses i vår!
Under tiden vet ni att vi alltid finns här vid frågor och funderingar. Har du som medlem tankar kring det som händer/är på gång på Limhamn när det kommer till infrastrukturförändringar, förmedla gärna detta genom ett mail till Kajsa.

Återkoppling från Fastighets- och Gatukontoret
För Limhamns bästa fortsätter vi driva angelägna frågor gentemot kommunen för att påverka utvecklingen och på så sätt bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som företagare på Limhamn. Fastighets- och Gatukontoret har precis svarat på våra frågor gällande Limhamns utveckling framåt och vi kommer att driva dessa vidare för att få ytterligare förtydliganden.

Svaren vi fått från Fastighets- och Gatukontoret finner du via denna länk.

Information om vårt jullotteri:

Du har genom att rekrytera en affärsbekant som medlem i vårt nätverk chansen att vinna presentkortet Limhamnskortet! Blir den du rekryterar medlem innan 4 december får din affärsbekant dessutom medlemskapet 2021 på köpet!

Våra presentkort: 1:a pris 1000kr, 2:a pris 500kr och 3:e pris 200kr. En bra vinst inför julen! Den nya medlemmens uppgifter mailas till: Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se, därefter är du med i lotteriet. Vinnarna dras vecka 50 och meddelas via telefon. Därefter skickas presentkortet på posten.

Ta hand om er och håll i och håll ut! Vi önskar riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Varma hälsningar från oss på Limhamns Företagsgrupp!

 

Vilken fin LFG-kväll på Kajuteriet 7/10!

Vi inledde oktober med en LFG-kväll på Kajuteriet då 35 medlemmar samlades och nätverkade, åt en god middag tillsammans och fick lyssna på en brännande aktuell ekonomirapport från vår styrelseledamot Hans Hörlin, Kontorschef på Nordea Limhamn.

Vi sänder ett stort tack till Hans och till alla deltagare för kvällen!

Denna kväll var också extra högtidlig då vi, eftersom vi höll årets årsmöte digitalt i april, officiellt delade ut det fysiska priset till Årets Företagare på Limhamn 2019! Ett välförtjänt pris som går till Utmaningarnas Hus i Malmö AB. Olle Sjölund, VD på Utmaningarnas Hus, tog emot priset på plats. Stort grattis säger vi!

Motivering till priset: Utmaningarnas Hus i Malmö AB utses till Årets Företagare på Limhamn 2019 då de är expansiva, drar företag till Limhamn för konferenser, kick-offer och nätverkande. Företaget har ett starkt varumärke och är bra ambassadörer för Limhamn. Med ett innovativt koncept som utmanar och svetsar samman bidrar Utmaningarnas Hus till att stärka företag och privatpersoner både på Limhamn och vida omkring.