Vad är planerna för Limhamn? Välkommen på busstur med Limhamns Företagsgrupp!

Vi bjuder in till rundtur runt Limhamn med buss genom områdena Elinegård, Elinelund, Limhamns Sjöstad och Ön. Katarina Jeraeus, Planarkitekt på Stadsbyggnadskontoret och Joakim Feldt, VD på Vita Örn, är våra guider.

Katarina Jeraeus inleder rundturen med en visionsdel om de områden hon fokuserar på i sitt arbete, vad händer nu och hur tänker man sig service till alla boende? Joakim Feldt ger oss överblick över Vita Örns projekt i de områden vi besöker under turen och ger oss en bild av den påverkan kommunens visioner har på projekten och hur Vita Örns planer ser ut framåt.

På bussturen tar vi självklart hänsyn till rådande restriktioner från

Folkhälsomyndigheten och ser till att det är möjligt att hålla avstånd.

När: Torsdagen 3 september kl.17.00-18.30.

Var: Vi samlas vid utsiktsplatsen vid Kalkbrottet inför avfärd 17.00.

Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast fredagen 28 augusti: https://www.simplesignup.se/event/169729

Vill du som företagare på Limhamn prova på att delta så är du varmt välkommen som gäst på ett evenemang innan du anmäler dig som medlem – kontakta Kajsa Lövgren och anmäl ditt intresse på kansli@lfg.se!

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns Företagsgrupp!

#affärsnätverk #limhamn #företagsgrupp #företagande #nätverkande #företagsutveckling #affärsutveckling #samverkan #lunchträff #frukostmöte #studiebesök

 

LFG styrelse önskar en riktigt fin sommar!

Vi sänder ett stort tack till dig som medlem för denna vår då mycket varit digitalt och vi har fokuserat på att ge dig som medlem all information du behöver för att kunna bedriva din verksamhet i dessa speciella tider och vilket stöd du som företagare har möjlighet att få. Vi har också fortsatt driva frågan om tillgängligheten på Limhamn och ställt era frågor till representanter för Näringslivskontoret och Fastighets- och Gatukontoret.

Nu blickar vi fram emot en höst då vi hoppas att vi kan ses i lite större utsträckning. Givetvis med hänsyn till rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Du hittar höstens program här: https://lfg.se/aktuellt

Har du frågor till våra guider 3/9 eller vår panel 11/11 redan nu
– skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!