Bästa medlem!

2020-10-28
Vi hoppas att allt är bra med er. Vi måste tyvärr meddela att vi idag beslutat att ställa in frukostmötet 11/11, 25/11 samt vår planerade jullunch 8/12. Detta med anledning av de nya skärpta restriktionerna i Skåne som kom igår från Folkhälsomyndigheten och som gäller tre veckor framåt (och där osäkerhet råder om dessa förlängs något därefter).

 

Vi beklagar verkligen detta men för allas säkerhet måste vi naturligtvis ta det säkra före det osäkra.

 

Det är av stor vikt för oss att vi kan genomföra de planerade frukostmötena presenterade nedan när det åter är möjligt att göra det och vi kommer att återkomma med uppdatering kring nya datum!

 

Information om vårt jullotteri!: Du har genom att rekrytera en affärsbekant som medlem i vårt nätverk chansen att vinna presentkortet Limhamnskortet! 1:a pris 1000kr, 2:a pris 500kr och 3:e pris 200kr. En bra vinst inför julen! Den nya medlemmens uppgifter mailas till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se och därefter är du med i lotteriet. Vinnarna dras vecka 50 och meddelas via telefon. Därefter skickas presentkortet på posten.

 

Frukostmöte med fokus på kommunens planer för Limhamn och strategiernas påverkan på företag och butiker. Vi har bjudit in en panel bestående av Andreas Schönström (S), Håkan Fäldt (M) från oppositionen och Ulf Johansson som är professor och föreståndare för Centrum för Handelsforskning vid Lunds Universitet och expert på konsumentbeteenden och hur handeln påverkas av olika strategier som kommuner har och implementerar.

 

Frukostmöte med fokus på e-handel, e-learning, affärer utifrån digitaliseringens möjligheter och att försöka svara på frågan hur vi kan identifiera potentiella hot. Vi gästas av Malin Sundström, Docent i Marknadsföring vid Malmö universitet som forskar om kunders/konsumenters köpbeteenden och hur handelns digitalisering påverkar beteenden och handelsstrukturer. Hon har lång erfarenhet av uppdragsforskning och arbetar tillsammans med företag och organisationer, främst inom detaljhandeln.

 

Vilken fin LFG-kväll på Kajuteriet 7/10!

Vi inledde oktober med en LFG-kväll på Kajuteriet då 35 medlemmar samlades och nätverkade, åt en god middag tillsammans och fick lyssna på en brännande aktuell ekonomirapport från vår styrelseledamot Hans Hörlin, Kontorschef på Nordea Limhamn.

Vi sänder ett stort tack till Hans och till alla deltagare för kvällen!

Denna kväll var också extra högtidlig då vi, eftersom vi höll årets årsmöte digitalt i april, officiellt delade ut det fysiska priset till Årets Företagare på Limhamn 2019! Ett välförtjänt pris som går till Utmaningarnas Hus i Malmö AB. Olle Sjölund, VD på Utmaningarnas Hus, tog emot priset på plats. Stort grattis säger vi!

Motivering till priset: Utmaningarnas Hus i Malmö AB utses till Årets Företagare på Limhamn 2019 då de är expansiva, drar företag till Limhamn för konferenser, kick-offer och nätverkande. Företaget har ett starkt varumärke och är bra ambassadörer för Limhamn. Med ett innovativt koncept som utmanar och svetsar samman bidrar Utmaningarnas Hus till att stärka företag och privatpersoner både på Limhamn och vida omkring.

#affärsnätverk #limhamn #företagsgrupp #företagande #nätverkande #företagsutveckling #affärsutveckling #samverkan #lunchträff #frukostmöte #studiebesök