Bästa medlem!

 

 

Julbord och utmaningar på Utmaningarnas Hus 8 december!

 

Vi bjuder nu tillsammans med Utmaningarnas Hus in till julbord och utmaningar den 8 december! Tillsammans får vi julstämning, äter gott, minglar och går in i Utmaningarnas Hus olika rum där vi får utmana vårt hjärna och vår simultankapacitet.

Vi hoppas vi blir många som samlas och lär känna varandra närmre och samarbetar – vilka av oss knäcker de rätta lösningarna? Det vill vi ta reda på tillsammans med er!

 

När: Torsdagen 8 december kl.17.30-20.00. Inledande julbord
och mingel och därefter 90 minuter utmaningar från ca kl.18.30.
Var: Utmaningarnas Hus, Geijersgatan 8.
Kostnad: Julbord, utmaningar och dryck (öl, vin/alkoholfritt) för 300kr, rabatterat pris (vårt pris 645kr). Swisha till vårt Swishnummer 1230390732 vid anmälan (bindande anmälan).
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan så snart som möjligt, så att vi ser intresset att vara med, dock senast fredagen 25 november, tack.

 

Varmt välkomna önskar vi på
Limhamns Företagsgrupp tillsammans
med Utmaningarnas Hus!
Priset gäller för en person per företag,
därutöver gäller fullpris 645kr/person.

 

Tillsammans är vi starka – Är du företagare och nyfiken på att bli medlem? Kontakta Kajsa Lövgren, Koordinator, på kansli@lfg.se eller anmäl dig enkelt via vårt formulär på https://lfg.se/bli-medlem/

21/4 2022 på vårt årsmöte utsåg vi Årets Företag på Limhamn 2021 Sydassistans AB

Motivering: Sydassistans AB är ett familjeföretag på Limhamn som alltid sätter kvaliteten på sina tjänster i främsta rummet, personerna som är i behov av personlig assistans kan själva välja personlig assistent baserat på personliga preferenser, behov och vilka personliga egenskaper man vill att sin assistent ska ha. Det finns ett stort värde i detta för den enskilda individen som får rätt person som kommer hem till dem på daglig basis. Assistenterna gör skillnad i människors liv. Sydassistans AB sätter Limhamn på kartan som ett personligt och lokalt alternativ till de större rikstäckande assistansbolagen, med närhet till personerna i behov av personlig assistans.

Årets Företag på Limhamn är Sydassistans AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är en företagsgrupp som har som mål att åstadkomma utveckling genom samverkan. Det är något som genomsyrar allt vi gör och de frågor vi driver gentemot Malmö stad. Du som medlem ska känna dig trygg med att vi verkar för dig och din verksamhets bästa, för att skapa fler och bättre affärer och ge dig möjlighet att påverka!