Bästa medlem!

 

 

Vi besöker Total Wellness Hyllie i höst!

 

Vi vill veta mer om våra nya medlemmar och på vårt första evenemang i höst besöker vi Total Wellness som är ett boutiquegym som har fokus på helhetshälsa. Vi välkomnas av Isa Kjellsdotter, på bilden, och Jonas Sörensson som kommer att berätta om Total Wellness koncept kring helhetshälsa samt aktivera oss i en workshop, vi får också en visning av lokalerna och information om de olika typer av träning som erbjuds och vad man får som medlem.

 

När: Torsdagen den 8/9 kl.12.00-13.15.
Var: Total Wellness på Hyllie Boulevard 11A.
Lunch: Baguette och dricka från vår medlem
Konditori Katarina, 60kr Swishas till vårt Swishnummer1230390732 vid anmälan (bindande anmälan).
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast fredagen den 2 september: https://simplesignup.se/event/192421

 

Varmt välkomna önskar vi

på Limhamns Företagsgrupp

tillsammans med Total Wellness!

 

Tillsammans är vi starka – Är du företagare och nyfiken på att bli medlem? Kontakta Kajsa Lövgren, Koordinator, på kansli@lfg.se eller anmäl dig enkelt via vårt formulär på https://lfg.se/bli-medlem/

21/4 2022 på vårt årsmöte utsåg vi Årets Företag på Limhamn 2021 Sydassistans AB

Motivering: Sydassistans AB är ett familjeföretag på Limhamn som alltid sätter kvaliteten på sina tjänster i främsta rummet, personerna som är i behov av personlig assistans kan själva välja personlig assistent baserat på personliga preferenser, behov och vilka personliga egenskaper man vill att sin assistent ska ha. Det finns ett stort värde i detta för den enskilda individen som får rätt person som kommer hem till dem på daglig basis. Assistenterna gör skillnad i människors liv. Sydassistans AB sätter Limhamn på kartan som ett personligt och lokalt alternativ till de större rikstäckande assistansbolagen, med närhet till personerna i behov av personlig assistans.

Årets Företag på Limhamn är Sydassistans AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är en företagsgrupp som har som mål att åstadkomma utveckling genom samverkan. Det är något som genomsyrar allt vi gör och de frågor vi driver gentemot Malmö stad. Du som medlem ska känna dig trygg med att vi verkar för dig och din verksamhets bästa, för att skapa fler och bättre affärer och ge dig möjlighet att påverka!