Välkomna till en LFG-kväll på Kajuteriet!

Vi samlas i gruppen för att göra affärer, mingla, lyfta upp goda exempel på affärer som skett i gruppen, vi fokuserar på att dela med oss!

Kvällen har även ekonomitema – Hans Hörlin, Ordinarie ledamot i LFG och Kontorschef på Nordea Limhamn håller en ekonomisk dragning och ger en trendspaning hur läget ser ut vid tiden för mötet.

Det blir också ett möte med middag och utdelning av priset till Årets Företagare på Limhamn 2019 Utmaningarnas Hus i Malmö AB.

När: Onsdagen 7 oktober kl. 18.00-19.30.
Var: Kajuteriet, Bryggövägen 1, Limhamn.
Middag: LFG bjuder på middag, ett glas vin, öl eller alkoholfritt samt kaffe.
Detta är den middag som skulle serverats i samband med vårt årsmöte som 19 april hölls digitalt med anledning av coronaviruset.
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast fredagen 2 oktober.

https://www.simplesignup.se/event/170997

Inte medlem ännu? Det går bra att prova på en gång gratis. Kontakta Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se alt. 073-9639918 för anmälan. Medlem blir du enkelt via vårt formulär: https://lfg.se/bli-medlem/

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns Företagsgrupp!

 

Kvällen 3 september tog vi en rundtur runt Limhamn med buss!

Vi vill veta vad som händer på Limhamn och på vår tur och rundvandring fick vi inblick i kommunens planer genom Katarina Jeraeus, Planarkitekt på Stadsbyggnadskontoret och information från Joakim Feldt, VD på Vita Örn, om Vita Örns projekt och visning av ett av deras hus i Limhamns Sjöstad som är ett av de hus som Vita Örn har vunnit Gröna Lansen för, kommunens hållbarhetspris, 2018 och 2019.

Vi sänder ett stort tack till Katarina och Joakim och våra deltagare samt till Travelshop som hyrde ut buss till vår resa!

Har du som medlem frågor till Katarina eller Joakim nu i efterhand går det bra att maila dessa till mig på kansli@lfg.se så vidarebefordrar jag dessa och återkopplar till dig.

Med vänlig hälsning,
Kajsa Lövgren, Limhamns Företagsgrupp

#affärsnätverk #limhamn #företagsgrupp #företagande #nätverkande #företagsutveckling #affärsutveckling #samverkan #lunchträff #frukostmöte #studiebesök

 

LFG styrelse hälsar dig välkommen till en fin höst med oss!

Nu blickar vi fram emot en höst då vi hoppas att vi kan ses i lite större utsträckning. Givetvis med hänsyn till rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Du hittar höstens program här: https://lfg.se/aktuellt

Har du frågor till vår panel 11/11 redan nu
– skicka gärna dessa till Kajsa Lövgren på kansli@lfg.se!