Bästa medlem!

Vi ses på julmingel i LFG på The Lounge!

Vi möts på Havshotellets The Lounge för julmingel där alla deltagande företag får hålla en presentation av sig och sitt företag och sedan minglar vi, nätverkar, skapar nya affärer och lär känna varandra närmare!

När: 9/12 kl.17.30-20.00
Var: Havshotellets The Lounge, Strandgatan 50.
Mat och dryck: Smörrebröd med lax eller julskinka, mineralvatten, lussekatter, pepparkakor, glögg samt kaffe. Swisha 100kr vid anmälan till vårt nummer: 1230390732 (bindande anmälan). Kvitto delas ut på plats.
Anmälan: Anmäl dig via länken nedan senast fredagen 3/12: https://www.simplesignup.se/event/185945

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns
Företagsgrupp i samarbete med The Lounge!

 

Tillsammans är vi starka – Är du företagare och nyfiken på att bli medlem?

Från och med nu är det ingen avgift för återstoden av hösten och de nya medlemmarna får medlemskapet för 2022 inkluderat i första medlemsfakturan! Vår nästa nätverksträff är vårt julmingel 9/12 på The Lounge, restaurangen på Havshotellet Malmö-Limhamn, där nyblivna medlemmar kan träffa oss på Limhamns Företagsgrupp och er medlemmar fysiskt för första gången och lära känna oss!

 

15/4 på vårt årsmöte utsåg vi Årets Företag på Limhamn 2020 Gazpacho AB

Motivering: Gazpacho AB är ett företag på Limhamn som har gott renommé i dubbel bemärkelse, både när det kommer till utmärkt service och nytänk och fantastisk mat som cateras till alla typer av event och privata fester/mindre sammankomster. Du kan få buffé, tapas, desserter och mycket mer som kund och allt är gjort med okonstlade, rena råvaror som är lätta att hitta. Det är goda, balanserade smaker med vackra färger när Maria lagar maten. Maria Dahlqvist som driver Gazpacho har givit ut två böcker: ”Gazpacho – en sån soppa” och ”Säsongens goda” och Maria sätter förutom med dessa även Limhamn på kartan frekvent i olika tidningsuppdrag och artiklar. Årets Företag på Limhamn är Gazpacho AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är en företagsgrupp som har som mål att åstadkomma utveckling genom samverkan. Det är något som genomsyrar allt vi gör och de frågor vi driver gentemot Malmö stad. Du som medlem ska känna dig trygg med att vi verkar för dig och din verksamhets bästa, för att skapa fler och bättre affärer och ge dig möjlighet att påverka!