Bästa medlem!

 

 

Möte med VA SYD 2 februari!

 

Vi vill bjuda in till det första evenemanget för våren då vi kommer få information om VA SYDs projekt på Linnégatan som inleds vid årsskiftet. Vi får träffa Hanna Kruse som är Projektingenjör på VA SYD, på bild nedan, som kommer att berätta mer för oss och vi får möjlighet att ställa frågor. Tanken är också att det blir en kick-off för våren med mingel och alla deltagare får presentera sig för de andra deltagarna.

 

Informationen från VA SYD
(som tidigare skickats ut till er)

 

Var: Kajuteriet, Bryggövägen 1.
När: Torsdagen 2 februari kl.12.00-13.15.
Lunch: Lunch serveras till självkostnadspris swisha 90 kr till vårt Swishnummer 1230390732 vid anmälan (bindande anmälan).
Anmälan: Anmälan sker via länken nedan senast 27/1: https://simplesignup.se/event/199017

Varmt välkomna önskar vi på Limhamns Företagsgrupp!

 

 

Tillsammans är vi starka – Är du företagare och nyfiken på att bli medlem? Kontakta Kajsa Lövgren, Koordinator, på kansli@lfg.se eller anmäl dig enkelt via vårt formulär på https://lfg.se/bli-medlem/

21/4 2022 på vårt årsmöte utsåg vi Årets Företag på Limhamn 2021 Sydassistans AB

Motivering: Sydassistans AB är ett familjeföretag på Limhamn som alltid sätter kvaliteten på sina tjänster i främsta rummet, personerna som är i behov av personlig assistans kan själva välja personlig assistent baserat på personliga preferenser, behov och vilka personliga egenskaper man vill att sin assistent ska ha. Det finns ett stort värde i detta för den enskilda individen som får rätt person som kommer hem till dem på daglig basis. Assistenterna gör skillnad i människors liv. Sydassistans AB sätter Limhamn på kartan som ett personligt och lokalt alternativ till de större rikstäckande assistansbolagen, med närhet till personerna i behov av personlig assistans.

Årets Företag på Limhamn är Sydassistans AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är en företagsgrupp som har som mål att åstadkomma utveckling genom samverkan. Det är något som genomsyrar allt vi gör och de frågor vi driver gentemot Malmö stad. Du som medlem ska känna dig trygg med att vi verkar för dig och din verksamhets bästa, för att skapa fler och bättre affärer och ge dig möjlighet att påverka!